סופגניות בשר
פלפלים ממולאים
סופגניות בשר
הוראות הכנה
1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
2. מוסיפים בשר טחון ומטגנים כמה דקות עד שהבשר מתבשל ומתבלים במלח ופלפל.
3. מטגנים כמה רגעים ומצננים.
4. מכינים בצק מ1/2 קילו קמח, כף שמרים, 1/5 כפיות מלח, כפית סוכר, 3 כפות שמן זית ו1/2 כוסות מים. מתפיחים כ3/4 שעה.
5. מחלקים ל20 כדורים וממלאים כל כדור בתערובת הבשר (2 כפות), סוגרים את הבצק ומשטחים לצורת פיתה.
6. מטגנים במחבת עם מעט שמן.