ספגטי בולונז

חבילת פסטה
1 בצל
1/2 קילו בשר טחון
בהרט, מלח, פלפל
שמן זית
רסק עגבניות גדול
1/2 כוס מים

הוראות הכנה

1. מאדים את הבצל על מחבת ללא שמן עד שקיפות.
2. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים לפירורים עד שמשנה
את צבעו לחום.
3. מוסיפים מלח, פלפל שחור וכפית בהרט.
4. מוסיפים שמן זית ומערבבים במשך 2 דקות.
5. מוסיפים את הרסק עגבניות, חצי כוס מים ומערבבים.
במידה וחסר נוזלים להוסיף עוד מים .
6. מוסיפים עוד מלח, פלפל, כפית גדושה של בהרט וחצי
כפית סוכר.
7. מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר .
8. מבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות.