פלפלים ממולאים

פסטה שרימפס בשמנת

חבילת פסטה פנה
2 שיני שום כתושות
30 גרם חמאה
חבילת שרימפס קפואים
שמנת לבישול 16%
פלפל גרוס, מלח

הוראות הכנה

1. בסיר גדול שמים את החמאה על להבה בינונית עם 2 שיני שום קצוצים היטב.
2. מוסיפים את השרימפס (אחרי שטיפה) מבשלים כ5 דקות תוך בחישה עד שהשרימפס הופך ורוד.
3. מוסיפים את הפסטה (לאחר סינון) לסיר ומערבבים ל2 דקות.
4. מוסיפים שמנת לבישול, פלפל שחור, מלח.
5. מבשלים למשך 5 דקות.