פלפלים ממולאים

רוסטביף

קילו וחצי נתח רוסטביף
חלבון מביצה אחת
רוזמרין
טימין
6 שיני שום כתוש
מלח ופלפל גרוס

הוראות הכנה

1. לוקחים נתח רוסטביף ועוטפים אותו בחלבון של הביצה.
2. מכינים תערובת של רוזמרין, טימין, 6 שיני שום כתוש ומכסים את הנתח, מוסיפים פלפל ומלח גרוס.
3. עוטפים בנייר כסף ומכניסים ל24 שעות למקרר.
4. שעתיים לפני ההכנה, מצננים לטמפרטורת החדר.
5. מחממים תנור ל110 מעלות ושמים את הנתח למשך שעתיים.
5. כאשר הנתח מתקרר, אפשר לפרוס אותו.