פלפלים ממולאים

חצ'פורי

2 עלי מלוואח
1 קוטג'
1/2 גוש בולגרית או צפתית
1 ביצה טרופה
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
שומשום/קצח

הוראות הכנה

1. לחמם תנור ל180 מעלות.
2. לערבב את הגבינות- קוטג', בולגרית/צפתית וגבינה צהובה יחד עם חצי מכמות הביצה.
2. על תבנית עגולה משומנת, להניח עלה מלוואח, להוסיף עליו את תערובת הגבינות ולסגור בעלה מלוואח נוסף.
3. לחורר עם מזלג את עלה המלוואח העליון.
4. לשפוך את החצי השני של הביצה.
5. לשים מעל קצח/שומשום.
5. להכניס לתנור ולאפות עד הזהבה- כ30 דקות.