פלפלים ממולאים

אורז לבן

2 כוסות אורז לבן
4 כפות שמן זית
כפית מלח
4 תרמילי הל
1 מסמר ציפורן
4 כוסות מים רותחים

הוראות הכנה

1. לחמם שמן בסיר, להוסיף את האורז ולטגן מעט תוך כדי ערבוב
2. להוסיף מים רותחים.
3. להוסיף מלח, הל וציפורן. להביא לרתיחה ולערבב פעם אחת.
4. להנמיך את האש ללהבה בינונית.
5. לכסות היטב את הסיר במכסה עטוף במגבת למשך 20 דקות.
6. להעביר את הסיר למשטח קר ולאחר 10 דקות לפתוח את הסיר.
7. להוציא את ההל והציפורן ולערבב את האורז בעדינות עם מזלג.