שווארמה

1/2 קילו פילה עוף
כורכום, פפריקה, כמון, מלח, פלפל
שמן זית
1 בצל סגול
מיץ מלימון שלם

הוראות הכנה

1. חותכים את פילה העוף לרצועות.
2. . בקערה מערבבים את הפילה עם הפפריקה, כורכום, פלפל, מלח ושמן זית.
3. על מחבת גדולה, שמים שמן זית ומטגנים את העוף בחלקים, עד שמשנה את צבעו ללבן.
4. מוציאים את העוף לקערה.
5. בקערה נפרדת, פורסים בצל סגול לרצועות דקות, מוסיפים מיץ לימון ומשאירים רבע שעה לספיגת הטעמים.
6. שופכים לפילה המוכן את הבצל עם הלימון ומוסיפים את הפטרוזיליה.