פלפלים ממולאים

סלט כרוב

1/2 כרוב לבן
1/2 כוס בצל ירוק
חצי כוס בוטנים
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל
כף חומץ
כף רוטב סויה
כפית דבש

הוראות הכנה

1. בעזרת קולפן דק פורסים את הכרוב לרצועות דקות.
2. חותכים את הבצל הירוק לחתיכות קטנות.
3. קולים על מחבת את הבוטנים
3. בקערה מכניסים את הכרוב ואת הבצל ירוק
4. בצנצנת מכניסים את מרכיבי הרוטב – שמן זית, לימון, מלח, פלפל, חומץ, סויה ודבש ומערבבים היטב.
5. שופכים את הרוטב אל הקערה.
5. מוסיפים את הבוטנים.