פלפלים ממולאים

סלט גזר

5-6 גזרים
חצי כוס בצל ירוק
חופן חמוציות
חופן שבבי שקדים
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס חומץ
2 שיני שום כתושות
כפית חרדל
2 כפות סוכר חום

הוראות הכנה

1. בעזרת קולפן דק פורסים את הגזר לרצועות דקות.
2. חותכים את הבצל הירוק לחתיכות קטנות.
3. קולים על מחבת חופן שבבי שקדים.
3. בקערה מכניסים את הגזרים, בצל ירוק והחמוציות. 
4. בצנצנת מכניסים את מרכיבי הרוטב- שמן קנולה, חומץ, שום כתוש, חרדל וסוכר חום. משקשקים היטב.
5. שופכים את הרוטב אל הקערה.
5. מוסיפים את שבבי השקדים.