פלפלים ממולאים

1 בצל
1 גזר
כף סוכר חום
כף רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
מלח, פלפל, סוכר, צ'ילי גרוס
1 ביצה
1 כוס אורז
1/2 קילו בשר טחון
15 פלפלים שמנים ונמוכים

הוראות הכנה

1. לקצוץ בצל דק ולטגן עד הזהבה.
2. לגרד גזר ולהוסיף לטיגון הבצל. להוריד מהאש.
3. להוסיף סוכר חום, כף רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, מלח פלפל וקצת צ'ילי גרוס.
4. להוסיף 1/2 קילו בשר טחון, ביצה, כוס אורז, מלח ופלפל ולערבב הכל לעיסה.
5. להוריד את הראש לפלפלים (לשמור בצד) ולנקות אותם.
6. משמנים את הסיר.
7. ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר עד גובה 2/3 וסוגרים עם הראש.
8. בצד עושים תערובת של רסק עגבניות גדול, 2 כוסות מים חמים, קצת צ'ילי גרוס, כף סוכר, מלח, פלפל וקצת אבקת מרק עוף.
9. מערבבים את התערובת ושופכים לסיר לכיסוי עד 2/3 מהגובה.
10. מביאים לרתיחה, סוגרים את המכסה של הסיר.
11. מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.