עוגת משפחה

אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
2 חלבונים
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
נס קפה עם מים חמים
3 כפות אבקת סוכר
חבילת פטיבר

הוראות הכנה

1. מקציפים במיקסר אינסטנט פודינג וניל, חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
2. בקערה נפרדת מקציפים 2 חלבונים של ביצה.
3. בעקרה במיקרו ממיסים שוקולד מריר וחמאה.
4. מוסיפים אבקת סוכר וממשיכים לערבב.
5. מקפלים את השוקולד לקצף של החלבונים.
6. בקערה קטנה מערבבים כפית נס קפה עם מים רותחים.
7. לוקחים פטיבר, תובלים בקערה עם הקפה ומניחים על תחתית העוגה לשכבה אחת.
8. בשכבה נוספת שמים את הקצפת.
9. בשכבה מעל שמים את השוקולד ומכסים את כל הקצפת.