קציצות עם אפונה
קציצות אפונה
הוראות הכנה
1. מערבבים בשר טחון, ביצה, קמח מצה ופטרוזיליה קצוצה עם מלח, פלפל ובהרט.
2. להכניס את התערובת שעה למקרר.
3. ליצור עיגולי קציצות ולטגן במחבת עם שמן זית.
4. להוציא את הקציצות, באותה מחבת להוסיף בצל קצוץ ולטגן עד שקיפות.
5. להוסיף את האפונה הקפואה ולתבל במלח ופלפל.
6. לאחר 3 דקות להוסיף 1/2 כוס מים ולבשל כרבע שעה עד אש בינונית.
7. מכניסים את הקציצות חזרה לאפונה ומבשלים עוד 5 דקות.