עוגת תפוחים
עוגת תפוחים






הוראות הכנה
1. לחמם תנור ל200 מעלות.
2. ללוש קמח, חמאה ומי קרח ולשים שעה במקרר.
2. לקמח משטח ובעזרת מערוך, לרדד את הבצק לדק.
3. לשמן תבנית גדולה.
4. לשים בצק בתבנית ולהשאיר שוליים.
5. לקלוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות דקות.
6. לשים את העיגולים הפרוסים מעל הבצק.
7. לפזר מעל התפוחים כוס סוכר, קוביית חמאה וקנמון.
8. לקפל בצק פנימה (מהשוליים שנשארו).
9. להכניס לתנור ל30 דקות, עד הזהבה.
