קציצות אפונה

1/2 קילו בשר טחון
1 ביצה
1/2 כוס קמח מצה
כוס פטרוזיליה קצוצה
בהרט, מלח, פלפל
שמן זית
שקית אפנה קפואה
1 בצל
1/2 כוס מים

הוראות הכנה

1. מערבבים בשר טחון, ביצה, קמח מצה ופטרוזיליה קצוצה עם מלח, פלפל ובהרט.
2. להכניס את התערובת שעה למקרר.
3. ליצור עיגולי קציצות ולטגן במחבת עם שמן זית.
4. להוציא את הקציצות, באותה מחבת להוסיף בצל קצוץ ולטגן עד שקיפות.
5. להוסיף את האפונה הקפואה ולתבל במלח ופלפל.
6. לאחר 3 דקות להוסיף 1/2 כוס מים ולבשל כרבע שעה עד אש בינונית.
7. מכניסים את הקציצות חזרה לאפונה ומבשלים עוד 5 דקות.