מרק בצל

6 בצלים גדולים
100 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
4 כפות אבקת מרק בצל
2 כוסות מים רותחים
מלח, פלפל
פרמז'ן מגורד

הוראות הכנה

1. לפרוס לפרוסות דקות 6 בצלים גדולים.
2. לטגן על מחבת את הבצל עם 2 כפות שמן זית וחמאה עד להזהבה.
3. בקערה נשים אבקת מרק בצל מומסת ב2 כוסות מים רותחים, נערבב עד המסה מוחלטת.
4. להוסיף לסיר 2 ליטר מים רותחים + תמיסת מרק הבצל.
5. להוסיף מלח ופלפל.
6. לבשל כ40 דקות.
7. בהגשה ניתן להוסיף קרוטונים או גבינה מגורדת.